deskundig, flexibel en één vast aanspreekpunt

023 - 5 388 771 Meer info

De mensen van SensueS

Bij SensueS werken we met een kleinschalig team, maar we hebben een grote slagvaardigheid. Juist dankzij onze kleinschaligheid kunnen we namelijk snel in actie komen. Voor grotere projecten werken we samen met een vaste groep ZZP’ers die we al jaren kennen en volledig vertrouwen. Zo blijven we flexibel en kunnen we in alle fases van uw project snel schakelen.

U heeft al genoeg aan uw hoofd tijdens een verhuizing of verbouwing, daarom nemen wij u de zorg voor uw kantoorinrichting volledig uit handen. Zelfs als de praktijksituatie net een tikje anders blijkt dan de bouwtekening, zorgen onze vakkundige medewerkers dat het eindresultaat er geweldig uitziet. Zonder u om de haverklap lastig te vallen met de technische details.

Natuurlijk beschikken onze medewerkers over alle benodigde vakdiploma’s en veiligheidscertificaten. We zijn ook op de hoogte van alle belangrijke Nederlandse en Internationale wet- en regelgeving. Onze teamleden zijn VCA- en BHV-gecertificeerd. Een veilig idee, want zo weet u altijd zeker dat het geleverde werk aan alle kwaliteitsnormen en veiligheidseisen voldoet.

René, eigenaar en meewerkend voorman/monteur

"Ik zit intussen meer dan veertig jaar in het vak en kan mijn werkzaamheden wel dromen. Klanten zijn daar blij mee, want ik ben goed in wat ik doe en let scherp op de kwaliteit van het werk dat we leveren. Zelf zou ik liever tv kijken of vakantie vieren, maar ja, als je wilt dat het werk goed gebeurt moet je het zelf doen zeg ik altijd maar."

Suzanne, eigenaar en alleskunner

"Als klein meisje wilde ik loodgieter worden, net als mijn vader. Of in elk geval iets technisch. Ik was namelijk altijd al goed in rekenen. Uiteindelijk ben ik sloof en manusje-van-alles geworden in mijn eigen afbouwbedrijf. Ik zou niet anders willen, want ik hou van de uitdaging van mijn werk en vind het heerlijk om elke dag zo veel verschillende dingen te doen. Die uitdaging en afwisseling vind ik ook terug in mijn sporten: basketbal en tennis."

Wilfred, monteur en voorman

"Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit van de werkzaamheden. De ene dag plaats ik een systeemplafond, de volgende dag bouw ik kozijnen in een blinde muur. Maar niks is natuurlijk zo leuk als de vrijdagmiddagborrel. Toch ben ik niet alleen met mijn werk bezig. In mijn vrije tijd sta ik lekker langs de lijn naar mijn voetballende dochter te kijken en train ik een voetbal- en softbalteam".

Hier kan jij staan!!

We zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Lilian, administratief medewerker

"Van een administratief medewerker verwacht je misschien dat die alleen maar achter de computer zit, maar ik rij net zo makkelijk even naar een groothandel om bestelde materialen af te halen. Eigenlijk doet iedereen alles hier, maar dat is geen enkel probleem. Dat vind ik juist het leuke aan het werken in een klein bedrijf. Het is heel gemoedelijk en gezellig, maar wel goed geregeld, zonder chaos. SensueS voelt als mijn tweede huis, hoewel ik tijdens mijn werk natuurlijk meestal geen tijd heb om net als thuis lekker te lezen of te puzzelen."

Hier kan jij staan!!

We zijn op zoek naar een nieuwe collega. Eentje met twee rechterhanden, die je ook wilt gebruiken. Woonachtig rond de Velserbroek. Je wordt intern opgeleid. Intersse? Neem dan contact met ons op.

SensueS is een kleinschalig bedrijf dat grote dingen kan doen

Mark Brijde