Nieuws
 

Geluidabsorberende wand

16 april 2015
In opdracht van onze klant hebben we in een monumentaal pand in Rotterdam een door een architect ontworpen wand geplaatst om geluidsoverlast te minimaliseren.

Omdat het een rijksmonument betrof mochten de mannen niets spijkervast maken. Gelukkig konden de heren gebruik maken van een bestaand ijzeren frame. Hiertegen is een houten regelwerk geplaatst waartegen de osb-platen konden worden vastgeschroeftd In de wand moest ook een deur worden geplaatst zodat de ruimte achter de wand wel toegankelijk bleef en een sparing voor een brandhaspel.
Op de osb-platen werden speciale akoestische panelen gemonteerd. Deze zorgen ervooor dat de gebruikers van de aula van de Willem Kooning Academie een akoestisch verantwoorde ruimte hebben gekregen om zich te verpozen.

  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding