Nieuws
 

Sensues op Dichtbij.nl

11 februari 2015

Dichtbij heeft een artikel en foto's over ons op haar website geplaatst.
Lees verder voor het artikel of klik op de link.
http://www.dichtbij.nl/amsterdam-centrum/ondernemersnieuws/ondernemersnieuws.aspx

 

 

SensueS: specialist in systeemwanden, systeemplafonds en kantoorinrichting

ZAKELIJK  |  09 februari 2015   |   Door Marijke Adema, Dichtbijredacteur

 

VELSERBROEK - SensueS is een ervaren bedrijf, gespecialiseerd in systeemwanden en systeemplafonds. Het bedrijf kan daarnaast een complete kantoorinrichting verzorgen: van zonwering tot vloerbekleding, meubilair, verlichting en keukentjes. Al vele bedrijven, scholen en kantoren gingen u voor en vertrouwen op de vakkundige diensten van SensueS.

SensueS kan daarnaast ook artikelen op maat leveren. Denk aan een speciale receptie, een bijzonder kunstwerk of specifieke inbouwkast. Voor een van haar klanten heeft SensueS zelfs een speciaal bos ‘geplant’ (zie foto 2/5), zodat de ruimte een unieke uitstraling heeft gekregen. SensueS denkt verder dan het reguliere aanbod!

Allerhande bedrijven, van klein tot groot, kunnen rekenen op de vakkundigheid en het specialisme van SensueS. Of het nu een lege bedrijfshal is die ingedeeld en/of afgewerkt moet worden, of een compleet kantoor: de mogelijkheden bij SensueS zijn eindeloos. Zij levert, monteert, de- en/of remonteert vele soorten wanden of plafonds. Wat u ook zoekt, u vindt het bij SensueS.

 

Mogelijkheden

Uw kantoor hoeft niet saai en standaard uitgerust te worden: de kleuren, vormen en verlichting kunnen naar uw wens aangepast worden. Daardoor kan een donker, saai kantoor omgetoverd worden naar een gezellig, zonnig (zie foto 3/5) kantoor. Tevens zijn er allerlei mogelijkheden om de akoestiek binnen een ruimte te verbeteren. Dit is met name handig voor ruimtes waarin medewerkers bijvoorbeeld veel bellen. 

 

Werkwijze

Weet u wat u wilt? Of wilt u weten wat uw opties en kosten zijn? Dan kunt u vragen of de specialisten van SensueS langskomen om de mogelijkheden te bekijken. Bent u er samen uitgekomen? Dan wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld en kunnen de werkzaamheden beginnen!

VCA-erkend

SensueS is een VCA-erkend bedrijf waar al het uitvoerende personeel ook nog eens in het bezit is van VOL-VCA en een BHV-diploma. Zo weet u dat er altijd vakkundig personeel over de vloer komt. SensueS werkt landelijk: schuw dus niet om contact op te nemen.

Wilt u meer weten over de diensten van SensueS? Neem dan gerust contact op of neem eens een kijkje op de website of Facebookpagina.